Valencia CF16 agosto 2018

Els debuts de Batshuayi són “sinònim” de gol

Amb el Borussia Dortmund es va estrenar amb dos doblets, també en el seu debut en la Champions League, on li va marcar a l'Atlètic, pròxim rival del Valencia CF

Sols porta dos dies entrenant al costat dels seus nous companys i serà Marcelino qui decidisca si inclou a Michy Batshuayi en la convocatòria per al debut en LaLiga del pròxim dilluns (20 h, Camp de Mestalla) enfront de l'Atlètic de Madrid, però el davanter belga ja sap el que és “marcar” al conjunt dirigit pel Cholo Simeone.

Batshuayi li van bé els seus debuts, són partits especials per a ell però que guanyen lluentor amb els seus gols. S'estrenarà amb el Valencia CF amb gol? Així va ser la temporada passada lluint la camiseta del BorussiaDortmund en la UEFA Europa League enfront del Atalanta (3-2), amb doblet, igual que va fer en la Bundesliga en la seua estrena en guanyar al FC Colònia (3-2) o en la seua estrena en la UEFA Champions League, quan va anotar un gol davant el Qarabag Agdam (6-0).

A l'Atlètic de Madrid li va marcar en el Wanda Metropolità, un gol que li va valdre al Chelsea FC per a sumar tres punts en el minut 94 de partit (1-2). Havia eixit a la gespa en el minut 81, però va tindre temps suficient per a marcar un gol. Repetirà dilluns que ve? Els seus debuts… fan por al rival.